DANSA

Activitat que té com a objectiu treballar la tècnica de base de la dansa, considerant el coneixement de propi cos, l’actitud postural i l’equilibri com a elements bàsics. La interpretació musical, l’expressió corporal, el ritme i la millora de les qualitats físiques en general (flexibilitat, to muscular, coordinació i agilitat) també són elements que es treballen al llarg del curs. L’activitat de dansa prepara un atractiu, i ja tradicional, festival de final de curs.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Sessions d’entrenament destinades a preparar les nenes per participar en campionats escolars de gimnàstica rítmica. Les nenes que s’apuntin a aquesta activitat s’hauran de comprometre a entrenar dissabtes i a participar en competicions que es celebren els caps de setmana al llarg del curs.

FUTBOL VOLEIBOL BÀSQUET

Activitats que inclouen exercicis d’iniciació i millora de la tècnica del joc i que potencien el desenvolupament de la condició física general dels nens i nenes. Els entrenaments pretenen millorar la qualitat de joc de tots els components de cada equip perquè cadascun d’ells pugui participar en els partits que es celebren els caps de setmana. Com a part educativa els nens i nenes han d’aprendre a compartir i a perdre i a guanyar amb esportivitat.

TENNIS

Activitat per a nens i nenes a partir de 1r de primària fins a 1r de batxillerat.

Grups de 6 a 10 nens per entrenador, segons edat i nivell.

Una hora diària amb possibilitat de 3 cops a la setmana. En principi l’activitat es farà el dilluns, però si s’apunta un grup mínim un altre dia també es pot fer.

L’activitat es fa al Club Tenis Vilafranca, inclou el servei de viatge, sempre que la furgoneta hi tingui cabuda, si són més tindrà un cost addicional.

PÀDEL

Activitat per a nens i nenes a partir de 1r de primària fins a 1r de batxillerat.

Grups de 6 a 8 nens màxim per entrenador.

Una hora diària amb possibilitat de 3 cops a la setmana. No hi ha dia establert, els que estiguin interessats en fer l’activitat cal que s’inscriguin indicant el dia.

L’activitat es fa al Pàdel Center Penedès, no inclou el servei de transport.

PSICOMOTRICITAT i INICIACIÓ A L’ ESPORT

Activitat dirigida als més petits que pretén el desenvolupament de les qualitats físiques bàsiques a través del joc motriu (agilitat, coordinació, equilibri, destresa…). També es realitzen activitats creatives i dinàmiques per millorar la percepció de l’espai i del temps, la lateralitat i el coneixement del propi cos. S’ inicien en els esports a través del joc.

TEATRE

Activitat que permet als nens i nenes desenvolupar la seva personalitat a través d’exercicis i activitats d’expressió corporal i oral, interpretació de personatges i memorització de texts, que els permet adquirir seguretat en si mateixos, comunicar-se millor i respectar el seu torn de paraula. Al llarg del tercer trimestre es prepara un espectacle per representar davant del públic.

ANGLÈS

L’activitat la durà a terme a l’escola, els Serveis Lingüístics Penedès. Se segueix el sistema Kids and Us, ideat per que els nens aprenguin la llengua des de petits, incidint en la pronunciació i perdin la por a expressar-se en l’idioma.
Segons el nivell es poden preparar pels exàmens de nivell de Cambridge.

ROBÒTIX

L’entorn social i laboral en el que s’integraran els joves del segle XXI requereix persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaces d’aportar solucions innovadores als reptes de futur.

ROBOTIX Penedès potencia aquestes noves habilitats i competències mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per Lego Education, fomentant en els participants el talent, la comunicació, l’esperit emprenedor i la seva curiositat per descobrir i aprendre.

TAEKWONDO

És un art marcial molt complert pels nens i nenes, ja que a més de potenciar l’aspecte físic (treballant la flexibilitat, força, resistència), també inculca una sèrie de valors d’educació i companyerisme. A més contribueix en el seu procés formatiu, millorant la seva concentració i disciplina, fomentant el respecte i millorant la seva confiança i seguretat..

DIBUIX I MANUALITATS

L’activitat va enfocada a treballar la creativitat i imaginació del nen/a i a potenciar la seva manera de dibuixar i/o expressar mitjançant els elements plàstics.

A través de diferents activitats i tècniques es donen eines als nens i nenes per potenciar el seu propi dibuix la seva manera d’expressar-se. No s’ensenyarà a dibuixar de manera realista sinó que aprendrem a mirar, observar i descobrir el nostre entorn i a nosaltres mateixos.

També es realitzaran activitats manuals de creació sempre amb la finalitat de potenciar la creativitat de cada nen.