Festival de dansa

El festival de dansa és un acte que es celebra a final de curs, que organitza íntegrament l’AMPA de l’Escola Montagut i que reuneix a l’escenari de El Casal a tots els cursos que durant l’any han participat en la extraescolar de dansa.

En aquest festival s’hi mostren diferents coreografies que l’alumnat ha assajat durant el curs. També s’hi pot apreciar la feina feta a l’apartat de vestuari i maquillatge, i els forts llaços que es creen, a pesar de la diferència d’edat, entre totes les participans en aquest espectacle.

Festa esportiva

La festa esportiva és un esdeveniment que any rere any organitza l’AMPA Escola Montagut en el qual tots els vostres fills/es participen i vosaltres, els pares i les mares, també hi esteu convidats, ja sigui jugant o animant els vostres fills/es. Ja sabeu com és d’important per a ells veure com participeu en activitats de l’escola.

Se celebra al finalitzar el curs, dissabte al matí, i s’hi programen tot d’activitats i esports en els quals poden participar tota la família.

Hi ha servei de bar on es serveixen entrepans i begudes refrescants per fer més amena l’espera entre activitat i activitat, i també es contracta un servei d’ambulància que és per no fer-se servir però que per si un cas és menester, es té a mà.

A tots els participants se’ls hi lliura una samarreta que en cas dels alumnes els distingeix pel curs que han fet i en el cas de pares i mares, per l’equip al qual pertanyen.

Uns dies abans de finalitzar el curs us demanarem que prèviament us apunteu per saber si participareu en els esports o no, per organitzar els grups i poder encarregar les samarretes. Un cop apuntats, podreu participar en els esports que vulgueu, que són els següents:

  • BALONTIR (mares)
  • FUTBOL (pares)
  • BITLLES CATALANES (mixt)
  • VOLEIBOL (mixt)
  • BÀSQUET (pares)
  • BÀSQUET (mares)
  • ESTIRAR LA CORDA (mixt)

Les activitats comencen puntualment a les 9h del matí i finalitzen al voltant de les 13h. Cal que tot l’alumnat i famílies arribin puntualment a l’escola a ¾ de 9.

Pel que fa a l’alumnat de parvulari (P-3, P-4 i P-5) participen en una sèrie d’habilitats i jocs motrius adequats a la seva edat, a la zona compresa entre l’entrada del carrer Amàlia Soler i el menjador. Els horaris per a cada curs es fan saber a les famílies uns dies abans.

Cada alumne/a tindrà la seva samarreta que es lliurarà el dijous o divendres, i els pares i les mares que participin podran recollir la seva samarreta el mateix dissabte, si bé prèviament els notificarem l’horari en què competiran i el color de l’equip.

Sopar fi de curs

Aquesta és una trobada que es duu a terme el mateix dissabte que es celebra la festa esportiva, i que reuneix al pati de l’escola a partir de les 21h a totes les famílies que desitgin apuntar-s’hi.

Els dies previs al sopar s’envia una circular a les famílies a través de correu electrònic on se’ls invita a comprar una butlleta per fer efectiva la inscripció. A diferència d’altres anys, a partir del curs 2012-2013 es va posar en marxa un sistema de reserva prèvia de taula on l’únic requisit que es demana és la de lliurar una llista tancada de 10 persones que son assignades a una taula reservada.

Els alumnes de P3, P4 i P5 disposen de sopar específic per a ells a les aules de parvulari, amb monitors que en tenen cura i grup d’animació que els fa ballar fins que el sopar de pares i mares s’ha acabat.

Així mateix, us recordem que el comportament i actuació de l’alumnat, que hauran de venir indispensablement acompanyats d’un adult, és responsabilitat de les famílies i que gràcies a la col•laboració de tots esperem sempre que gaudiu de la vetllada.

Cros escolar

L’AMPA Escola Montagut, juntament amb el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i amb la col•laboració de Caixa Penedès, organitzen el Cros de l’Escola Montagut. Es celebra cada dos anys a finals de gener o principis de febrer.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar el mateix dia al circuit, 30 minuts abans de cada cursa, o a través de la nostra pàgina web a partir del moment que s’habiliti el mòdul de registre.