Concurs de fotografia

L’AMPA de l’Escola Montagut organitza un concurs de fotografia. Aquest concurs consisteix en la publicació de fotografies de primers plans de l’escola, d’elements singulars, d’espais, d’objectes, d’elements naturals, detalls, fragments o perspectives inèdites de l’escola, a través de l’aplicació Instagram o per correu electrònic. Amb les imatges rebudes, es configurarà un collage a partir del qual s’elaborà la portada del número d’enguany de la revista «El Compàs del Montagut». Poden participar-hi tots els alumnes de 1er a 4rt curs de la ESO i de Batxillerat del l’Escola Montagut. Per fer l’enviament de les fotografies caldrà ser usuari de l’aplicació Instagram, seguir el compte @ampamontagut i etiquetar les fotografies amb el hashtag #ampamontagut.

També s’ofereix la possibilitat d’enviar les fotografies mitjançant el correu electrònic a info@ampamontagut.cat. Es premiaran tres fotografies:

  • El 1r premi: Val regal per valor de 30 € en llibres i/o material escolar i publicació de la fotografia en una posició destacada dins del collage de la portada de la revista «El Compàs del Montagut».
  • El 2n premi: Val regal per valor de 30 € en llibres i/o material escolar.
  • El 3r premi: Val regal per valor de 30 € en llibres i/o material escolar.